Мишел Обама - първата дама, в която се влюби Vogue и... целият свят

Мишел Обама - първата дама, в която се влюби Vogue и... целият свят
Снимка: Vogue

Това е третият път, в който бившата първа дама на САЩ, Мишел Обама, се появява на корицата на известното списание. 

Но този е специален по особен начин - след седем години затишие тя отново застава пред обектива, за да бъде на най-известната корица. 

А и не пред кой да е обектив, а този на Ани Лебовиц, а историята зад целият този проект е под наслов "Първата дама, в която се влюби целия свят". 

Снимка: Vogue

В интервюто за списанието Мишел говори за плановете си какво ще се случи след като напусне Белия дом и за това, че каквото и да се случи тя винаги ще бъде ангажирана социално с публичния живот. 

"Минутата, в която напуснах работата си корпоративната адвокатска кантора и започнах да работя за града, за секунда не се замислих и не погледнах назад. Когато мога да помагам на хората и да бъда полезна с всичко, което съм аз самата, се чувствам по-жива и определено спя по-добре през нощта. Щастлива съм."

Снимка: Vogue

И въпреки това първата дама казва, че няма търпение за следващия етап. За всичко, което следва от тук нататък. 

А самият Обама казва за Vogue: "Мишел никога не е претендирала да бъде първа дама, това ѝ беше доверено като моя законна половинка. Но тя стана любимка на народа по една-единствена причина: това, което виждаш е това, което тя е - брилянтна, забавна, щедра жена, която по някаква причина се съгласи да се омъжи за мен. Хората намират себе си у нея - отдадена майка, добър приятел и един човек, който не се страхува от самоиронията."

Интернет общността е завладяна от невероятната фотосесия, която Мишел Обама прави за Vogue и, повярвайте ни - зашеметяваща е. 

Определено Мишел е първата дама с най-много класа, най-много душа... с най-много характер. 

Снимка: Vogue

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти