Миранда от "Сексът и градът" става губернатор на Ню Йорк?

Миранда от "Сексът и градът" става губернатор на Ню Йорк?
Снимка: netinfo

Актрисата от любимия ни сериал „Сексът и градът” Синтия Никсън обмисля възможността да се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк. Говори се, че 51-годишната изпълнителка на ролята на Миранда може да получи подкрепата на либерални политически сили. През 2013 тя е участвала в предизборния щаб на сегашния кмет на Ню Йорк Бил де Блазио.

"Тя е нестандартна кандидатка с широки възможности, която ще вдъхнови хората”, казва директорът на Съюза за качествено образование (Alliance for Quality Education) Бил Йистън.

Никсън е активна в политиката, най-вече засягаща хомосексуални и трансексуални проблеми. Тя инжектира нотка политическа страст по време на речта ѝ на тазгодишните награди „Тони“, на които бе отличена с най-добра поддържаща роля  във филма на Лилиан Хелман, „Малките лисички“, но не се е обърнала към конкретен политик.

Чаровната актриса се е изказвала и срещу Доналд Тръмп в редица други публични изявления. Синтия Никсън тепърва трябва да даде отговори във връзка с докладите за потенциалната и кандидатура.

Никсън се присъединява към Кид Рок, Кейтлин Дженър и Антонио Сабато Младши, като известни личности, които евентуално биха навлезли в политиката или обмислят да го направят.

Други възможни кандидати за поста са кметът на град Сиракюз Стефани Майнър и бившият сенатор Тери Гибсън. Сегашният губернатор на щата Андрю Куомо планира да се кандидатира за трети мандат.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти