Мила Роберт за приключението, наречено живот, и любовта към непознати мъже зад океана

Мила Роберт и Андреа Банда Банда правят това, което умеят най-добре - да разговарят за живота, душата, гаджетата и всичко останало, в новия епизод на поредицата на Vbox7 - PODCAST7.

Мила е безспорно едно от най-ярките и артистични момичета в родния шоубизнес в момента. Съвсем наскоро представи новия си албум "Еготрип", който се е появил от объркаността в живота на Мила. Любовите са я объркали допълнително, а в нейната глава "така или иначе е купон", шеговито признава тя пред Андреа. Винаги пръска позитивна енергия и вероятно бихте си помислили, че всичко ѝ се случва ей така, но ще сгрешите. Младата певица се бори за всичко и успява.

Разкрива, че се намира в интересен период от живота си, който обхваща борбата между детето и възрастния човек. Почти всеки от нас може да се преоткрие в чувствата и мислите ѝ, а тъкмо затова този албум е толкова хубав (и вече може да бъде слушан в музикалните платформи).

Мила се самоопределя като стара душа, но се справя с модерността на 21 век. И все пак признава, че колкото и цветни и интересни да са те, човек все пак може да се депресира, виждайки снимките на "перфектно изглеждащите" хора: 

"Отварям си Instagram и се депресирам, но си казвам, че си имам свой живот, трябва да се справям. Не гледай в чуждата паница! Така си говоря." 

Перфектният мъж за Мила трябва да притежава артистичност, да е добър с всички, да се забелязва от всички, да се облича добре, няма обеци и пръстени, да кара кола, но ако не може – да няма комплекси, че ще го вози жена.

Усмихнатата млада дама добавя, че душевният мир е много важен във всяко отношение, но пък понякога всичко се срутва за секунди, а проблемите започват да валят, но дори тогава човек трябва да намери баланс. 

Вижте целия откровен разговор между Андреа и Мила във видеото горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти