Мика Стоичкова роди момиченце

Мика Стоичкова роди момиченце
Снимка: netinfo

Мика, голямата дъщеря на футболната ни легенда Христо Стоичков, роди своето момиченце и направи футболиста горд дядо на внучка. За това се похвали самата млада майка в социалните мрежи. Баща на детето е приятелят на Мика, Айкут Рамадан, българин, който живее от дълги години в Америка заедно със своето семейство, което притежава бизнес за милиони в САЩ.

Мика е решила да кръсти дъщеря си Миа. Малката е проплакала в Маями, където Мика прекара последните месеци от бременността си. Тя дори не успя да присъства на сватбата на по-малката си сестра Христина, която беше в края на август в Правец, заради своята напреднала бременност.

Гордата майка написа следното послание в социалните мрежи: „Благодаря, че избра точно мен за твоя майка, Айки - за баща, и всички нас за твое семейство! Перфектна си! Обичаме те, Миа!".

 

В живота си съм имала много значими събития, но мога да кажа, че вече го разделям на два етапа - преди и след 20 май 2016 г. Паметна дата за мен и цялото ми семейство. Капацитет от 40 000 места, се оказа малък за всички, които искаха да покажат уважение към баща ми. Искам официално да се извиня на тези, които не успяха да присъстват поради липса на билети. Сълзите от емоции, които видях в очите на многохилядната публика, бяха по-силни и от дъжда. Поклон пред вас! Вие доказахте, че любовта към Стоичков е неподвластна на клюки, жълти спекулации и безпочвени интриги! Футболът е велика игра, но по-велика е българската публика! Много пъти над мен е тегнело бреме, че съм дъщеря на легенда, често са ме подценявали, вие обаче ме накарахте да настръхна и да се чувствам благословена! Заедно написахме нова страница във футболната история и след 50 години ще сме номер 1 !!!

A photo posted by OFFICIAL Mikka Stoitchkov (@mstoitchkov) on

Стоичков все още не е зърнал малката Миа, защото в момента е в Китай за участие в демонстративни мачове.

Честито на Мика и цялото ѝ семейство!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти