Михаела Павлова от "Много мой човек": "Решенията на героинята ми са далеч от моите ценности"

Познаваме я първо като талантлива танцьорка, а след това и като изгряваща актриса след участието ѝ в риалити сериала "София ден и нощ" и уеб сериала "Следвай ме". Михаела Павлова крачи все по-уверено в актьорската професия и нямаме търпение да видим още на какво е способна, особено след като я видяхме в образа на Маргарита в първия сезон на сериала "Много мой човек" в ефира на NOVA. 

Маргарита е жена на кръстопът, огорчена от половинката си и от потискащото ежедневие, която в крайна сметка решава сама да промени живота си. Това, разбира се, има своята цена. 

Какво мисли Михаела за героинята си, кой е най-любимият ѝ момент от снимачната площадка на сериала и как успява да вмести толкова много таланти в ежедневието си – научете от интервюто с нея за Edna.bg. 

***

Зрителите на NOVA те познават добре от ролята на Рая в "София ден и нощ". Различаваха ли се снимките на "Много мой човек" от това, с което вече си свикнала, или се чувстваше в свои води?

M: Екипът беше различен (с няколко изключения), което го правеше много вълнуващо и забавно ново преживяване за мен. В „свои води“ се чувствам винаги, когато се занимавам с нещата, които обичам.

Героинята ти в "Много мой човек", Маргарита, е отдадена майка на 8-годишния Митко. Ти самата имаш малко момиченце. Как ти помогна опитът ти като майка да изградиш образа на Маргарита?

M: Тук не сме на едно и също мнение. Не смятам, че Маргарита се показа като особено отдадена майка, по-скоро взе решение, че е време да обърне повече внимание на себе си и собствените си нужди. Опитът ми с работа с деца и майчинският инстинкт ми помогнаха да се сработя с Вики (Митко) бързо и лесно, за да можем да извадим най-доброто от себе си, дори и в по-трудните сцени.

А откриваш ли други допирни точки между теб и героинята ти?

М: Единствените допирни точки, които откривам с героинята си, са мислите, които са минавали през главата ми дали ме оценяват вкъщи, умората от непрекъснатото чистене и готвене, подреждане и желанието за повече семейни забавления, което си мисля, че минава през главата на всяка жена (или почти всяка). Решенията, които тя взимаше, и действията ѝ са далечни от мен и моите разбирания за ценности и семейно щастие, но след много работа и премисляне на текста с режисьора ни – Боя Харизанова, мисля че успяхме да покажем и нейната страна от монетата.

Можеш ли да ни издадеш някоя интересна история или любим момент от снимачната площадка на "Много мой човек"?

Най-любимият ми момент мисля, че беше когато снимахме сцените с Майкъл (Сотир Мелев), дядо Рангел (Иван Петрушинов) и Митко (Виктор Чепилев), в които дядо Рангел се представя за баща на Митко. Самите ние много се смяхме на сценария и как Иван Петрушинов изигра ролята си. Наслада е да работиш с толкова талантливи артисти!

Другата голяма страст в живота ти е танцовото изкуство. Как успяваш да съвместиш танците и актьорската игра в ежедневието си и изобщо как се справя една жена с толкова много различни таланти и задачи?

Когато работиш това, което обичаш да правиш, не е трудно да се организираш ... Аз работя и като ПР – връзки с обществеността във фирма вносител на детски играчки и настолни игри и разбира се, най-важната ми роля – гледам и възпитавам дъщеря си. Всичко е възможно ако имаш желание и вяра, че ще успееш!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти