Мелания Тръмп скандализира за пореден път с избора си на рокля

Мелания Тръмп скандализира за пореден път с избора си на рокля
Снимка: netinfo

Мелания Тръмп реши да изненада всички, не само като държи публично ръката на съпруга си, но и като напомни, че е била модел, при това - не случайно.

Тя се появи на церемонията по връчване на Медала на свободата с убийствена синя рокля, която предизвика повече коментари и от самото събитие.

мелания тръмп
Снимка: бгнес

Роклята с цип на гърба струва 1140 долара и госпожа Тръмп не я облича за първи път. Използва я и по време на кампанията на мъжа си през 2016 година. 

Потребителите в социалните мрежи обаче не пропуснаха да се пошегуват за пореден път със съпругата на президента Тръмп и написаха следното: "Мелания Тръмп се извисява в синя коктейлна рокля и 5-инчове токове на церемонията "Медал на свободата"... Вероятно си мислела, че е Денят на хората, получили развод". 

Нещо друго също впечатли потребителите - а именно, че Мелания държи съпруга си за ръка, нещо, което отдавна не се беше случило. 

Наистина е трудно да се избере кое от двете е събитие - роклята на първата дама, или нетипичната близост със съпруга й, която няма как да не отбележим:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking good😍❤️ Tag 2 Friends👇🏻 @donald.and.melania.trump

A post shared by Donald Trump (@d.trumpoverload) on

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти