Мелания Тръмп претърпя бъбречна операция

Мелания Тръмп претърпя бъбречна операция
Снимка: netinfo

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е била оперирана успешно от доброкачествено образувание в бъбреците, предадоха световните агенции, като се позоваха на Белия дом.
 
"Тази сутрин (местно време в понеделник) първата дама Мелания Тръмп бе подложена напроцедура по емболизация за лекуване на доброкачествен проблем в бъбреците.Процедурата се увенча с успех и нямаше усложнения", каза в комюнике говорителката на съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп.

48-годишната Мелания, бивша словенска манекенка, е настанена във военната болница "Уолтър Рийд", в щата Мериленд, предградие на столицата Вашингтон. Повече подробности за състоянието й не бяха дадени.

Според двама уролози, които не са запознати лично със случая, най-вероятно става въпрос за вид неканцерогенен (доброкачествен) бъбречен тумор, наречен ангиомиолипом. Мелания по всяка вероятност ще остане в болница до края на седмицата. Тя бе видяна за последно на обществено място в сряда - на събитие в Белия дом в чест на майки и съпруги на военни.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп посети съпругата си в болничната стая. Преди свиждането той определи процедурата като успешна и каза, че Мелания е в добро разположение на духа. Тръмп остана повече от един час при съпругата си и на излизане не направи изявление за медиите.

Вицепрезидентът Майк Пенс разкри, че операцията е била планирана отдавна. "Мелания вече се възстановява", отбеляза той.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти