Мегън Маркъл като Джулия Робъртс в "Хубава жена"

Мегън Маркъл като Джулия Робъртс в "Хубава жена"
Снимка: netinfo

Откакто влезе под светлината на прожекторите и е част от кралското семейство, Мегън Маркъл има страхотни модни попадения, които ни карат да мечтаем да бъдем херцогини. Стилът на Мегън често е сравняван с този на лейди Даяна или пък с този на Кейт Мидълтън, но Маркъл черпи модно вдъхновение и от някои други иконични дами като Каролин Басет Кенеди и вечната Одри Хепбърн.

Но миналия уикенд съпругата на принц Хари отново изненада и възхити всички, появявайки се облечена почти като двойничка на Вивиан Уорд, героинята на Джулия Робъртс от незабравимия филм "Хубава жена".

Снимка: netinfo

Зорки фенове на херцогинята отбелязаха, че кафявата ѝ рокля, с която бе облечена на поло мача в събота, много напомня на роклята, с която е облечена Джулия Робъртс, когато също отива да гледа поло във филма от 1990 година. Роклите не са съвсем еднакви като принт, но пък са със сходни цветове, а кройката им е доста еднаква.

Още по-голямата прилика идва и от факта, че Мегън носи шапка, точно като героинята на Робъртс във филма, талиите им са пристегнати с колан, а обувките им са с много нисък ток.

Все пак Мегън Маркъл е бивша актриса, което значи, че приликата ѝ с Вививан Уорд може да не е била никак случайна и херцогинята да взаимства стил от любимите си филми от 90-те. Тя бе в отлично настроение, пристигайки на събитието, на което имаше честта да наблюдава как любимият ѝ принц Хари играе поло.

А ние нямаме търпение за още летни визии от Мегън!

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти