Мегън Маркъл има двойничка и тя ще присъства на сватбата ѝ с принц Хари!

мегън маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Сара Маланга определено няма да се омъжва за принц Хари, но 36-годишната дама от Манчестър може би се чувства точно така, защото е избрана за двойничка на Мегън Маркъл и дори се е уредила с покана за кралската сватба.

Според списание Mirror майката на Сара е сред 2400-те късметлии сред обикновените граждани на Великобритания, избрани да присъстват на така очакваната сватбата на Хари и Мегън на 19-ти май.

Майката на двойничката на Мегън е номинирана за тази голяма чест заради своята усилена социална дейност и резултатите, които е постигнала със своята работа. Тя, естествено, е избрала дъщеря си да бъде нейна придружителка на церемонията.

Снимка: netinfo

Бях ужасно развълнувана, когато поканиха майка ми на сватбата, а тя ми каза, че иска да вземе и мен. Мегън Маркъл промени живота ми и е толкова хубаво, че ще мога да присъствам на сватбата ѝ. Надявам се, че хората няма да ме сбъркат с нея там.

Майката на Сара е в основата на църковна благотворителна организация и е получила покана именно заради своите хуманитарни заслуги.

Точно като Мегън, Сара е актриса по професия, но помага и на майка си в благотворителната организация. Тя е призната за официална двойничка на Мегън след новината за годежа ѝ с принц Хари през ноември миналата година. От тогава насам, Сара печели хиляди благодарение на събитията, на които я канят заради приликата ѝ с кралската годеница.

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Манията по Мегън Маркъл завладя цялата страна, но на мен ми харесва. Благодарение на нея съм доста заета.

Е, да се надяваме, че принцът няма да обърка двете дами пред олтара и ще се венчае за истината Мегън.

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти