Меган Маркъл се сбогува дръзко и елегантно на последния си кралски ангажимент с принц Хари

Меган Маркъл Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Службата в Уестминстърското абатство по случай Деня на Общността на нациите беше последният публичен ангажимент на принц Хари и Меган Маркъл като официални членове на кралското семейство.

Вижте още снимки от събитието тук >>>

Двойката пристигна заедно, а херцогинята на Съсекс впечатли с пореден дързък избор на ярък тоалет след синята рокля Victoria Beckham и червената Safiyaa от появите си през изминалата седмица. Меган беше облечена със смарагдово зелена рокля с пелерина Emilia Wickstead, шапка William Chambers в същия нюанс, чантичка Gabriela Hearst и обувки Aquazzura в неутрален цвят.

Меган Маркъл Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

По време на службата двамата с Хари отново стояха зад херцога и херцогинята на Кеймбридж. Втора поредна година Кейт Мидълтън заложи на червено за същото събитие, носейки рокля тип палто Catherine Walker, с която последно е забелязана на Коледа през 2018 г., шапка Sally-Ann Provan с флорални елементи и обувки в същия пурпурен нюанс.

Меган Маркъл Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Кралските двойки присъстваха на събитието заедно с кралица Елизабет Втора, принц Чарлз, херцогинята на Корнуол – Камила Паркър-Боулс, графа и графинята на Уесекс принц Едуард и Софи.

Елегантното „сбогом“ на Меган Маркъл

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти