Меган Маркъл и принц Хари са планирали оттеглянето си още преди сватбата?

Меган и Хари
Снимка: Getty

Новата биография за Меган и Хари, която излиза през август, ще разкаже какво наистина се случва зад кулисите в живота на двойката, а сред основните теми неизбежно ще бъде оттеглянето на херцога и херцогинята на Съсекс от ролите си като висши членове на британското кралско семейство.

Източник на The Sun споделя, че книгата „Да намериш свободата: Хари, Меган и как се създава модерно кралско семейство“ ще разсее мъглата над така наречения „Мегзит“, който прехвърля отговорността за решението върху херцогинята.

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Досега имаше твърдения, че инициатор за оттеглянето е бил самият принц Хари, но според новите сведения за биографията пред The Sun, този ход на двойката отлежава от доста по-рано.

► Часът на истината: Хари е инициаторът на Мегзит

„Книгата ще изследва пътя, който Меган и Хари изминаха, стигайки до заключението, което направиха. Ще стане ясно, че това далеч не е било прибързано решение, а им е било необходимо дълго време. Семената на Мегзит бяха посяти преди дори да се оженят. Истината е, че Хари беше дълбоко нещастен от дълго време. И двамата с Меган открито са обсъждали поемането в друга посока доста преди да се оженят.“

Меган и Хари
Снимка: Getty

Смята се още, че това не е бил първият път, в който тази идея е обмисляна. Кралският репортер Ребека Инглиш, която познава принц Хари от дълго време, казва, че той отдавна е споделял желание да се откаже от отговорностите си на кралска особа.

ох на мама
Снимка: Личен архив

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти