Часът на истината: Хари е инициаторът на Мегзит

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Принц Хари е бил инициатор на решението той и съпругата му Меган да се откажат от задълженията си в британското кралско семейство, съобщи Контактмюзик.

Това твърди посветената на тях книга "Да откриеш свободата: Хари и Меган и как се създава съвременно кралско семейство".

Принц Хари и Меган Маркъл с изненадващи разкрития за бащата на херцогинята и смел ход срещу таблоидите >>>

Принц Хари и съпругата му се отказаха от кралските си задължения в началото на годината и се преместиха да живеят първо в Канада, а след това в САЩ с амбицията да започнат нов живот като филантропи. Макар че досега британците обвиняваха Меган за решението, и дори изковаха нова дума - Мегзит, изглежда то не е било нейно.

"Истината е, че Хари беше нещастен отдавна. А тя винаги е показвала, че ще го подкрепя, каквото и да направи" - твърди книгата.

Хари е казвал често, че не е имал друг избор, освен да се откъсне от кралския живот с Меган и сина им Арчи. В реч на благотворително събитие след изненадващото съобщение той призна:

"Решението, което взех със съпругата ми да се оттеглим, не е лекомислено. Беше след месеци разговори и след години предизвикателства. Знам, че не винаги съм прав, но що се отнася до това, наистина е единственото решение". 

Хари и Меган прекрасни под дъжда

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти