Меган и Хари не искат да живеят до Кейт и Уилям

меган хари кейт уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Наскоро започнаха да се носят слухове, че Хари и Меган може би ще се преместят в нов дом заради наближаващата поява на първия им наследник.

Логично е двойката да иска да живее в по-голям имот, след като ще стават трима. В момента те обитават Nottingham Cottage в двореца Кенсингтън, скромна резиденция с две спални, в която принц Хари живееше сам преди Меган да се премести в Англия.

Източници твърдяха, че Хари и Меган най-вероятно ще се преместят в апартамент в Двореца, който е точно до този на принц Уилям и Кейт и дори има обща врата между двете жилища! В момента в "скромния апартамент", който се състои от 21 стаи, живее братовчеда на кралицата, херцогът на Глочестър и неговата съпруга. 

меган хари кейт уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Все пак стана ясно, че Меган и Хари нямат намерение да взимат апартамента за себе си и дори не са сигурни, че искат да останат в Двореца. Те дори обмисляли да си купят съвсем нов имот, в който да заживеят, когато бебето се роди.

В крайна сметка двамата за момента ще останат да живеят в Nottingham Cottage, тъй като споделят, че там се чувстват най-щастливи и имат прекрасни спомени от мястото. Именно в тази къща двамата се сгодиха преди година.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти