Марта Вачкова: "Когато има лош миг в живота ми, гледам да го изтичам и да избягам от него."

Марта Вачкова: "Когато има лош миг в живота ми, гледам да го изтичам и да избягам от него."
Снимка: netinfo

“Толкова хубаво нещо ми се случи със сериала “Откраднат живот”. Ролята дойде в много хубав миг за мен. От студентка в първи курс в НАТФИЗ исках да играя драматични, дори трагични роли, но това не ми се случваше. Моят професор Николай Люцканов казваше:

“Изобщо не гледай в тези откъси, не гледа в тези пиеси, никой няма да ти даде тези роли. Ти ще бъдеш новата Стоянка Мутафова или Татяна Лолова. Ти ще играеш комедии”.

А аз си казвах, че ще се преборя за моите драматични роли. Дочаках “Откраднат живот”, за да излея своите сълзи”, разкри Марта Вачкова пред Лора Крумова в “Събуди се”.

“Моята героиня в “Откраднат живот” – сестра Жекова, е в такъв етап, че си казва,  че явно ще се живее без любов. Мислела е, че ще открие любовта на късни години, но ще се живее без любов. В момента фокусирана е в детето си”, разказа актрисата за развитието на своя образ в хитовия български медицински сериал.

“Чета много коментари, в които питат как Жекова може да продължава да дава пари на този човек и да го обича. Но само Жекова ли е такава? Всички ние сме такива. Аз самата в моя живот дълги години живях в нелюбов и стисках зъби. Мислех си, че човек може да се промени, че трябва да дам още един шанс на човека до себе си. така е устроена жената – все се надява, че този до нея не е толкова лош. Иска ми се чрез  “Откраднат живот” и сестра Жекова да дам кураж на жените да не живеят миг без любов”, сподели Марта Вачкова.

“Не “крада” нищо. Аз го изживявам и му се наслаждавам. Когато има лош миг в живота ми, гледам да го изтичам и да избягам от него. Станах много по-толерантна с годините”, разкри актрисата.

Какво още разказа Марта Вачкова за личния и професионалния си живот, гледайте в интервюто с Лора Крумова за "Събуди се".

Не пропускайте да видите как ще се развие историята на сестра Жекова в “Откраднат живот: Критична точка” от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти