Марион Котиар разкри какъв е сексът с Брад Пит

Марион Котиар разкри какъв е сексът с Брад Пит
Снимка: Getty/Gulliver

Френската актриса спря на секундата слуховете, че има нещо между нея и Брад Пит, след като доста хора упорито твърдяха, че тя е причина за развода на холивудските звезди. Тя дори обяви, че е бременна с второто си дете от своя съпруг и е повече от щастлива със семейството, което има.

Но това не променя факта, че красивата Марион има доста гореща сцена с Брад в техния общ филмов проект "Съюзени". В свое интервю тя разкри какво е чувството да снимаш такава сцена с един от най-желаните мъже в света.

"Много е странно и неудобно. От началото си имахме точен план и хореография, знаехме какво точно трябва да направим във всеки следващ момент и така сякаш беше по-лесно да освободим съзнанията си. Поне не трябваше постоянно да мислим какво движение да направим. Защото понякога се чудиш 'да седна ли върху него', 'къде да го докосна', ние знаехме всичко, но все пак е малко странно."

41-годишната актрисата сподели още, че двамата все пак са се забавлявали доста по време на снимките и са се смеели на неудобните моменти, за да премахнат напрежението.

"Стоиш, гледаш този човек и си казваш - след малко ще се кача върху теб и ще трябва да се целунем, това е."

Марион споделя още, че е помогнала на Брад да научи френски, защото му е бил нужен за много сцени във филма и двамата са създали едно чудесно приятелство, което е далеч от всички жълти интриги.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти