Mamma mia! Всички безумни случки в "Сексът и градът" са били ИСТИНСКИ

сексът и градът
Снимка: HBO

Най-големият чар на култовия сериал "Сексът и градът" беше, че някои от сюжетните линии и случки в сериала бяха толкова абсурдни и безумни, че просто няма как да са истина. Те бяха просто част от измисления свят на тези любими нашия приятелки (и Кари Брадшоу, която незнайно как си позволяваше да живее в апртамент в Ню Йорк с наем от 750 долара на месец).

Някои от връзките на тези момичета бяха сериозно сбъркани, а нещата, които им се случваха... дори нямаме думи за повечето.

Но актрисата Синтия Никсън, която изигра Миранда в сериала, сподели в свое интервю, че ВСИЧКО, което сме видели на екрана, се е случило и в РЕАЛНИЯ живот.

Сценаристите си имаха правило, че не могат да сложат в сюжета нещо, което е пълна измислица и никой от екипа не го е преживял наистина. И не трябваше да е някоя случайно дочута история от приятел на приятел на приятел. Трябваше някой от екипа да го е преживял. Така че всички тези истории за срещи със странни мъже и пикантни подробности от леглото - истина са.

Моля? Малко сме скандализирани в момента, честно казано. Синтия Никсън ни казва, че дори историята с по-възрастния политик и Кари е реална? Онзи тип, който искаше тя да пишка върху него? Или пък онази случва със Скипър, който скъса с момичето, с което се виждаше, докато правеха секс? Ами всичките сексуални подвизи на Саманта? Нима наистина някой от снимачния екип на сериала е преживял всичко това?

Склонни сме да повярваме, че някой "мъж" е скъсал с гаджето си с помощта на бележка, но всичко останало? Това е интересна новина!

Това беше най-страхотната работа на света, споделя Лиз Тучило, една от сценаристките в сериала. Общо взето прекарвахме цялото време, говорейки си за мъже и опита ни в срещите. По онова време всички бяхме самотни момичета в големия град и се забавлявахме. По цяла нощ бяхме навън, а на сутринта си споделяхме най-различни луди истории, или нечия луда история, на която сме станали свидетели. В стаята на сценаристите се чуваха какви ли не шокиращи секс истории.

Е, кой е навит да изгледа отново всички сезони на "Сексът и градът" с нас?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти