Малия и Саша Обама – порасналите момичета на мама и татко

Мишел Барак Обама деца
Снимка: Getty

Мишел Обама сподели в Instagram мил кадър по случай Деня на благодарността, а реакцията на потребителите е повече от позитивната към снимката на фамилията. На кадъра цялото семейство позира, облечени в семпли летни дрехи, а краткото описание гласи:

„От нашето семейство до вашето, честит Ден на благодарността.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Снимката е събрала милиони харесвания и стотици положителни коментари, поздравяващи семейството.

Вижда се също, че двете дъщери на Обама – Малия и Саша, са се превърнали в красиви и грациозни млади дами. Снимката се оказва, че е от бала на Саша през май, но семейството я публикува за първи път, споделят vesti.bg, позовавайки се на "Huffington Post". От изданието допълват, че Мишел и Барак не споделят често снимки на дъщерите си, особено след като напуснаха Белия дом.

Мишел Обама Барак Обама
Снимка: Getty/Gulliver

Само преди повече месец Мишел и Барак отбелязаха годишнина от сватбата си. Двойката отпразнува годишнината със сантиментални снимки, които споделиха в официалните си профили в социалните мрежи.

Приказката на Барак и Мишел Обама >>>

Барак Обама сподели в Instagram: „Както пееха Бийтълс: става все по-хубаво с годините. Скъпа, благодаря ти за тези невероятни 27 години!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Like the Beatles said: It’s getting better all the time. Thanks, babe, for 27 amazing years!

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on

Бившата първа дама му върна сантиментален отговор и публикува друга обща снимка, към която написа: „Преди 27 години този мъж ми обеща живот, пълен с приключения. Бих казала, че го изпълни. Следващият етап от живота ни е да изпратим децата от семейното гнездо и да видим какво следва – докато все още усещаме магията, която ни държи заедно през всичките тези години. Честита годишнина, Барак!“.

2019 г. се оказа доста успешна за семейството, особено за Мишел Обама, чиято автобиографична книга „Моята история“ се превърна в една от най-продаваните. Мемоарната книга на бившата първа дама на САЩ се превърна в бестселър в САЩ само 15 дни след пускането си на пазара. В книгата бившата първа дама на САЩ описва живота си преди, по време и след пребиваването си в Белия дом и живота си с първия чернокож американски президент. Книгата е вече налична и на българския пазар.

Мишел Обама облече най-смелия си тоалет досега >>>

Мишел Обама Барак Обама
Снимка: Getty/Gulliver

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти