Маколи Кълкин проговори за отношенията си с Майкъл Джексън

Кълкин Джексън
Снимка: Getty

Маколи Кълкин коментира своите отношения с Краля на попа, които описа като „нормално приятелство“.

Във вторник 38-годишният актьор беше гост в подкаста “Inside of You”, където той разказа за превръщането си в звезда като дете – съдба, която Майкъл Джексън също споделя.

Кълкин Джексън
Снимка: Getty

За Джексън, с когото стават приятели след успеха на „Сам вкъщи“, актьорът обяснява:

„Той се свърза с мен, защото ми се случваха големи неща на бързи обороти, и смятам, че се припознаваше в това. Лесно е да се каже, че това е странно, но не е така, защото имаше логика. В края на краищата, ние бяхме приятели.“

Маколи Кълкин добавя, че отношенията му с Краля на попа са смятани за необичайни, защото певецът е бил „най-известният човек на планетата“, но за музиканта възрастта не е имала никакво значение.

„Никой друг в католическото ми училище нямаше ни най-малка представа през какво преминавам, а той беше преживял същото смахнато нещо и искаше да се увери, че не съм сам“, обяснява още Кълкин и нарича своя покоен приятел „забавен“ и „мил“.

Връзката на актьора с Майкъл Джексън продължава и благодарение на децата на легендарния изпълнител – Кълкин е кръстник на всичките трима наследници. Миналата година Маколи обясни, че не изпитва удобство да говори за тях и е доста покровителски настроен спрямо Парис Джексън.

Кълкин Джексън
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти