Майкъл Бубле слага край на кариерата си заради болестта на сина си

Майкъл Бубле
Снимка: Getty

Певецът Майкъл Бубле обяви, че ще се оттегли от шоубизнеса, след като издаде новия си албум "Love", заради преживените трудни години, през които синът му Ноа се лекуваше от рак.

Албумът му излиза следващия месец, а Бубле обяви в интервю, че това ще бъде последното, което ще чуем от него, тъй като иска да се посвети изцяло на семейството си, което премине през много тежък период.

Преди две години синът му Ноа бе диагностициран с рак и последва тежка битка. Сега детето му е добре, но изпълнителят чувства, че трябва да се оттегли от светлината на прожекторите и обяви, че това ще бъде последното му интервю и дори няма да използва профилите си в социалните мрежи от тук нататък.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on

Певецът сподели за това свое решение в последното си емоционално интервю.

Това, което се случи на Ноа и на цялото ни семейство, ме разтърси из основи. Започнах да слагам под съмнение всичко, в което вярвах до момента. Беше много тежко изпитание и е болезнено да говоря за това. Целият ми свят се промени, сподели Бубле.

Той каза, че иска да се посвети изцяло на съпругата си Луизиана Лопилато, на Ноа и на двете им други деца - двегодишния Елайъс и двумесечната Вида.

Нямам вече сили за това. Нарцисизма на знаменитостите. Това е последното ми интервю. Оттеглям се. Записах и идеалния албум и вече мога да се оттегля, когато съм на върха.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти