Любовни бележки от Брад Пит ли са причината за развода на Дженифър Анистън?

колаж
Снимка: Getty/Gulliver

Колкото раздели в Холивуд, толкова и предположения защо те са се случили, но в последните дни в света на известните циркулират упорити слухове, че причината за развода на Дженифър Анистън и Джъстин Теру е старата ѝ голяма любов Брад Пит.

Твърди се, че Теру е открил стари любовни бележки от Брад, писани до Дженифър преди 10-тина години, когато двамата все още са били заедно. Явно Анистън е решила да ги запази като скъп (или болезнен) спомен от миналото си и не е искала да се раздели с тях, макар и да беше щастливо омъжена за Теру пред последните няколко години.

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Според източник на UsWeekly бележките все пак не били нищо особено, а сладки закачки като "г-жо, изглеждате прекрасно тази вечер" и "вече ми липсваш". Източникът споделя, че Дженифър се опитала да увери Джъстин, че те не са нищо особено, но той бил наистина подразнен от тях и имал моменти на несигурност.

Двамата обявиха развода си на 15-ти февруари и споделиха, че продължават да се обичат и уважават въпреки всичко.

Брад Пит Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Guliver

Брад Пит също преживя травмиращ развод през 2016-та, когато с Анджелина Джоли сложиха край на брака си. Дълги години се смяташе, че именно Джоли е разделила Брад и Дженифър преди време, а сега се носят слухове, че Пит и Анистън може да се съберат отново, защото и двамата са свободни по едно и също време за първи път от много години.

Нито един от двамата не е коментирал подобни слухове, но предстои да видим какво ще се случи и дали старата любов ще пламне отново.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти