Любимите жени от 70-те: Барбра Стрейзънд, последната истинска холивудска звезда

Любимите жени от 70-те: Барбра Стрейзънд, последната истинска холивудска звезда
Снимка: netinfo

Определят я като последната истинска холивудска звезда... 

Днес тя е на 76 и доказа, че романтични героини могат да се играят с успех дори и да не притежаваш скучна и блудкава красота на кукла Барби. Докато всички обсъждат малките й очи, големия нос и какво ли още не от нейната външност, тя спечели сърцата на най-красивите мъже в Холивуд.

Дори родната й майка я смята за грозна и затова се противопоставя на желанието на Барбра да се занимава с музика, защото е сигурна, че няма да има успех на сцената с тази външност. Но Барбра е упорита и настоява на своето. 

Напук на всички критики, в кариерата си като певица Барбра има над 60 албума. Доказва се блестящо и като актриса - играе в прекрасната комедия "Весело момиче", за която печели "Оскар", а филмът става рекордьор по приходи. А с мюзикъла "Хелоу, Доли", Барбра вече е категорична холивудска звезда, тъй като филмът печели три "Оскар"-а.

В личен план е щастливо омъжена за Джеймс Бролин. Двойка са от повече от 20 години. Преди да се срещнат, двамата признават, че не са имали особено сполучливи бракове. Стрейзънд е била омъжена за актьора Елиът Гулд от 1963 до 1971 г., от когото има син Джейсън. Бролин пък има два брака зад гърба си. 

Като една жена, преживяла много, Барбра Стрейзънд е претърпяла много промени, не само на името, когато маха една буквичка "а" от Барбара, но и на външността. Вижте как се е променила тя през годините - от 70-те до ден днешен в галерията ни ТУК.

Към галерията

Снимка: netinfo

Още:

20 години по-късно все така влюбени: Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин с годишнина от сватбата

Да клонираш домашния си любимец и то 2 пъти: Барбра Стрейзънд го може (и го направи!)

Брадли Купър и Лейди Гага във филмова приказка, за която нямаме търпение

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти