Любимият герой от дамските фантазии очаква трето дете

Джейми Дорнан
Снимка: Getty

Актьорът Джейми Дорнан, когото светът познава най-вече като Крисчън Грей от „Петдесет нюанса сиво“, отново ще става баща.

36-годишният Дорнан и съпругата му Амелия Уорнър очакват третото си дете, потвърждава представител на актьора пред “People”.

В интервю, публикувано вчера в “The Sunday Times”, актьорът казва за бащинствотo:

„Да си баща е най-хубавото нещо. Изпитвам здравословният и прекрасен дълг да се грижа за децата си и наистина ми харесва. Подхожда ми. Да правя децата си щастливи е хубаво нещо, което да мотивира мен и съпругата ми.“

Джейми обяснява и колко е важно за него да показва любовта си към своята половинка и да отделят време за себе си като двойка, излизайки или пътувайки без децата – 4-годишната Дулсия и 2-годишната Елва.

„Със сигурност няма ден, в който да не ѝ казвам, че я обичам“, споделя той за съпругата си.

Джейми Дорнан
Снимка: Getty

Двамата с Амелия Уорнър са женени от 2013 г., но актьорът признава, че досега са имали само един спор. „Понякога се суетим, обикновено при пътуване с децата, но никога не сме позволявали нещо да прикипи и стане такъв проблем. Познаваме двойки, които трушат чинии, но не и ние. Радвам се, че не сме – чиниите са скъпи“, шегува се актьорът.

Вижте тук някои от най-чаровните снимки на Джейми Дорнан >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти