Лейди Гага в "зловеща семейна история"

Лейди Гага в "зловеща семейна история"
Снимка: gettyimages

Изпълнителката на "Born this way" се преселва от музикалния в хотелиерския бизнес с новата си роля в поредицата "Зловеща семейна история: Хотел" на режисьора Райън Мърфи, съобщава агенция Ройтерс.

По думите на Мърфи, който е един от авторите на новия сезон на сериала, певицата ще се превъплъти в образа на Елизабет - богата собственичка на хотел, която се увлича по модата и изкуството.

Режисьорът не разкрива повече подробности за ролята на певицата, но загатва, че тя била скроила зловещ план, който ще бъде разкрит още в първия епизод на сериала.

Снимките на сериала започват днес в един изумителен хотелски декор.

Първият сезон на "Зловеща семейна история" излезе на 5 октомври 2011 година.

Особеността на проекта е, че през всеки сезон се разказва уникална история, като основният актьорски състав не се променя.

Това не е първата роля във филмова продукция на Гага. През 2013 г. излиза филмът "Мачете убива", където певицата си партнира с култуви актьори като Чарли Шийн, Софиа Вергара, Мел Гибсън.

През 2014 г. изпълнителката се превъплъщава в ролята на сервитьорката Бърта във филма "Град на греха: Жена, за която да убиеш".

Лейди Гага е известна с екстравагантния си вид и дръзко поведение. Певицата има пет издадени студийни албума, а всичките й сингли стават хитове.

Тя е звездата с най-много восъчни фигури, пръснати из света. Досега са представени 17 фигури в музеи в Амстердам, Токио, Пекин, Лас Вегас, Шанхай и др.

Още по темата:

Лейди Гага се сгоди

Доналд Тръмп: "Аз направих Гага известна!"

Лейди Гага: "Предпочитам да бъда дебела"

Редактор: Венелина Стоянова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти