Доналд Тръмп: "Аз направих Гага известна!"

Доналд Тръмп не си поплюва с изказванията
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп твърди, че Лейди Гага дължи успеха си не на друг, а именно на него.

Милиардерът обяснява как през 2008 г. е избрал още никому неизвестната Гага да пее на конкурса за красота Мис Вселена, който е негова собственост. Именно тогава певицата изпълни за първи път в телевизионно предавана песента си Just Dance.

"Аз притежавам конкурса Мис Вселена", заявява Тръмп.

"Преди няма и четири години ми препоръчаха Лейди Гага. Тя не беше изобщо известна, но ми казаха, че има талант и аз избрах нея."

Милиардерът пояснява как на неговия конкурс дори не се заплаща на певците за участието, тъй като за тях самият факт, че имат шанс да пеят пред толкова голяма публика и да бъдат забелязани, е безценен.

"Мис Вселена се излъчва във всеки щат на Америка. На следващия ден никой не говореше за победителката в конкурса, а всички обсъждаха Лейди Гага."

Доналд Тръмп продължава да се хвали за познанството си с Гага, като разказва как година след конкурса певицата - вече световно известна, е пеела в Рейдио Сити Мюзик Хол и е поздравила лично и единствено него.

Всичко това звучи все едно застаряващият Доналд Тръмп има нужда от признание, независимо за какво ще е то. Може би това е и една от причините, която го подтикна да се замисли да се кандидатира за президент на САЩ. Ако реши да изпълни замисъла си, може да покани Гага да подкрепя кампанията му.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти