Къде принц Хари и Меган Маркъл избраха да празнуват Коледа (и защо това разочарова кралското семейство)?

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Тази година херцогът и херцогинята на Съсекс празнуват Коледа далеч от останалите членове на кралското семейство, макар и някои от тях да са останали „разочаровани“ от този избор.

Говорител на двойката споделя пред “Entertainment Tonight”, че принц Хари и Меган Маркъл са се усамотили в Канада, а това решение „отразява значимостта на тази страна от Общността на нациите и за двамата“.

Представителят споменава, че херцогът е „чест посетител на Канада през годините, а това е бил и дом за херцогинята в продължение на седем години преди да стане член на кралското семейство“.

„Те се наслаждават на топлотата на канадците и красивата природа заедно със сина си“, казва още говорителят. Източник на изданието твърди, че майката на Меган – Дория Рагланд, ще пътува от Лос Анджелис, за да бъде заедно с внука си за Коледа.

Според осведомени лица кралица Елизабет Втора е дала разрешение на двойката да прекара празника отделно от кралското семейство, но някои негови членове са „разочаровани“, че херцогът и херцогинята няма да бъдат част от традиционното семейно събиране.

„Някои членове на семейството смятат, че двойката е трябвало да вземе предвид напредналата възраст на кралицата и принц Филип“, казва източник. „В крайна сметка, тя е на 93 и това е първата Коледа на Арчи, а нито Нейно Величество кралицата, нито принц Филип ще бъдат наоколо завинаги“.

В петък беше съобщено, че принц Филип е приет в болница, но се очаква да излезе до няколко дни.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти