Кристиан Костов се класира за финала на Евровизия с брилянтното си изпълнение

Кристиан Костов се класира за финала на Евровизия с брилянтното си изпълнение
Снимка:

Кристиан Костов се класира първи за финала на "Евровизия". Той изпя песента си на втория полуфинал на международния песенен конкурс страхотно въпреки скандала, който се развихри през деня.

Българската песен претендент е „Beautiful Mess" и беше представена 15-а в столицата на Украйна Киев.

Първите коментари на зрителите в социалните мрежи са, че нашето момче се е справило невероятно добре и очакванията на хората пред телевизорите в цяла Европа са да спечели той. 

Финалът е в събота, а още 9 песни достигнаха до него. 

Вижте как се представи 17-годишното момче: 

В Международния изложбен център в Киев излязоха представителите на Македония, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Румъния, Унгария, Австрия, Ирландия, Швейцария, Естония, Израел, България, Сан Марино, Литва, Хърватия, Норвегия и Беларус.

Само часове преди това медии оспориха правото му да влезе в Украйна. Украински влогър съобщи днес, че Кристиан Костов е пял в Крим през юни 2014 г., след анексирането на полуострова. Това провокира реакции от страна на руските медии, защото службите за сигурност на Украйна отказват достъп на всички певци, музиканти, артисти, които са имали изяви в Крим след анексирането му. Преди това пък Киев забрани достъпа до конкурса на представителката на Русия Юлия Самойлова, защото пяла в Крим през 2015 г. От Българската делегация в "Евровизия" 2017 коментираха, че тогава той е бил малолетен, не са го придружавали родителите му и реално не е имало съгласие от тях и той не носи отговорност.

От България можем да гласуваме за всички песни, освен за българската. Но от страните участнички може да се гласува за българската. 

Българският представител на „Евровизия“ Кристиан Костов има шанс да попадне в първата тройка, прогнозира Google. На първо място, според Google, се нарежда песента „Requiem" на Алма от Франция с 266 точки. Освен певица красивата французойка е още композитор и текстописец. Втори с 257 се очаква да е победителят от Сан Ремо италианецът Франческо Габани с „Occidentali's Karma". 

Заражда ли се скандал с българското участие на "Евровизия"?

Ако Кристиан наистина се класира трети, тогава той ще подобри резултата на Поли Генова от миналата година, когато тя зае четвъртото място.

 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти