Крис Хемсуърт се срамува от богатството си

Крис Хемсуърт
Снимка: Getty

Австралийският актьор е доказателството, че печеленето на милиони не е равнозначно да желание да живееш в лукс.

В интервю за новия брой на австралийското издание на “GQ” 35-годишният Крис Хемсуърт е откровен за славата и финансовото си състояние, което го кара да се чувства неудобно.

„Противно ми е. Помня, че спестявах за сърф, когато бях по-млад. Струваше шест стотачки, които събирах цяла година с помощта на баща ми. Дори не исках да сърфирам с него от страх да не го счупя. Това ме научи на доста уроци за оценяването на нещо, за което работиш здраво.“

Що се отнася до трите му деца, които има заедно с испанската актриса и модел Елза Патаки, Хемсуърт споделя, че не иска те да пропускат подобни радости. „Не желая да се чувстват привилигировани по някакъв начин. Фактът, че родителите им са известни и имат пари, ме плаши, защото ние (Крис и братята му Люк и Лиъм Хемсуърт – бел. ред.) сме израснали без много пари“, разказва австралиецът.

Крис Хемсуърт
Снимка: Getty

Актьорът признава, че семейството му е на първо място и някои от решенията, които е взел в кариерата си, са били повлияни от финансите: „Не исках да бъда разорен, както когато растях. Исках да се грижа за родителите и семейството си.“

Крис Хемсуърт не отрича, че отглеждането на 6-годишната Индия и 4-годишните близнаци Тристан и Саша са се отразили на кариерата му: „Определено е имало няколко филма, по които е можело да се постарая повече, но си мислех, „Не, предпочитам да прекарам време с децата си.

Крис Хемсуърт
Снимка: Getty

На нас ни е малко мъчно, че в момента Крис Хемсуърт се е разделил с брадата си, затова си припомнете с нас Топ 10 на най-горещите мъже, които не си я пазят.

Към галерията >>>

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти