Красивото момиче, дъщеря на рок звезда, коeто се превърна в прекрасна жена: Лив Тайлър на 43!

Лив Тайлър
Снимка: Getty

Дъщеря на солиста на група Aerosmith, актриса, фотомодел, примерна съпруга, грижовна майка, тя обожава да се снима в киното и да покорява сърцата на почитателите си, които стават все повече...

А днес навършва 43 години! Тя е Лив Тайлър!

Лив Тайлър – изящество и нежност през годините

Необикновеното си име Лив дължи на шведската актриса Лив Улман, чиято снимка била поместена на корицата на популярно списание през седмицата, когато Тайлър дошла на бял свят. Думата liv на шведски означава "живот".

Като дете актрисата носела фамилията Рундгрен, тъй като почти до десетата си година смятала, че последният съпруг на майка й, Тод Рундгрен, е неин баща. Веднъж обаче малката Лив отишла на концерт на Aerosmith, чийто солист бил добрият приятел на майка й Стивън Тайлър. Там тя се срещнала с втората дъщеря на Тайлър и разбрала, че с нея си приличат като две капки вода. Научавайки, че Стивън е истинският й баща, и сприятелявайки се с него, на 12 години Лив променила фамилното си име и станала Тайлър.

Лив Тайлър
Снимка: Getty

Кариерата в киното започнала за Лив Тайлър с клипа на Aerosmith на песента Crazy, в който тя се снимала заедно с Алисия Силвърстоун. Най-известните кинороли на актрисата са във филмите ''Изплъзваща се красота", "Армагедон" и "Властелинът на пръстените''. Във филма "Онегин", заснет по известния роман на Александър Пушкин, Тайлър играе ролята на Татяна Ларина. Звездата признава, че нито веднъж не е чела ''Евгений Онегин'', а текста си е научавала само от сценария.

Биографията на Лив не пъстрее от истории за многобройни романи, но се знае, че доста дълго време тя е живяла с красавеца Хоакин Финикс, който бил луд по нея. Тя обаче го възприемала повече като приятел, отколкото като потенциален съпруг. Изоставяйки Финикс, Лив скоро завързала връзка с рок музиканта Ройстън Лангдън, с когото е и единственият засега брак на актрисата, приключил след 5 години.

От 2014 г. насам Лив е обвързана със спортния агент Дейв Гарднър и е щастлива майка на 3 деца.

Лив Тайлър
Снимка: Getty

Лив Тайлър – изящество и нежност през годините

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти