Кралското семейство и скандалите с наркотици, в които то се забърка през годините...

Неведнъж членове на кралското семейство са били хващани да употребяват наркотици, били те леки или тежки.

Дори самият брат на принц Уилям – Хари,  преди години редовно бе излавян напушен от папараците.

Щом членовете на кралското семейство могат да употребяват наркотици, то защо за останалите британци да е забранено, питат се мнозина и изтъкват този факт, като довод за легализиране на марихуаната в кралството.

Преди 19 години братовчедът на британската кралица лорд Фредерик Уиндзор бе сниман проснат на пода на нощен клуб. Тогава се заговорим че е прекалил не само с алкохола, но и с кокаина.

47-годишният братовчед на Фредерик - лорд Николас Уиндзор - на 18-годишна възраст бе задържан от полицията, докато се разхожда из парк с пакетче с трева в джоба.

Племенницата на съпругата на принц Чарлз, Ема Паркър Боулз, многократно се е лекувала от зависимост към наркотиците.

Гари Голдсмит, чичото на съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън също бе изловен преди години в клуб в Ибиза да се черпи с линии от бял прах.

Двамата кръщелници на принц Чарлз също многократно са улавяни да употребяват наркотици не само от папараците, но и от властите. Единият от тях, Никълъс Начбул, е минал през всичко: от хашиш и екстази до хероин. Другият му кръщелник, Том Паркър-Боулз, през 1999 година се опита да продаде доза кокаин на журналист по време на кинофестивала в Кан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tomparkerbowles signing copies of #fortnumscookbook now in-store! @fortnums

A post shared by Ewan Venters (@ewanventers) on

Все пак принц Хари отдавна скъса с алкохола и наркотиците и редовно посещава клиники за лечение на зависимости, за да оказва морална помощ на лекуващите се там.

Промяната на отношението на Хари към наркотиците и алкохола идва, след като баща му принц Чарлз го води в такава клиника за да му покаже до какво води зависимостта към дрогата и алкохола.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти