Кралска ваканция: Кейт Мидълтън и принц Уилям на екзотичен остров с трите си деца

кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

След няколко щури месеца, изпълнени с множество събития като раждане, сватба, кръщене и какви ли не други ангажименти, принц Уилям и Кейт най-сетне са решили да си дадат заслужена почивка и то не къде да е, а на екзотичния остров Мустик.

Двамата са там заедно с трите си деца и това е първата им семейна ваканция, откакто станаха петима. Те са забелязани да пристигат на остров Сейнт Лусия, а по-късно да се качват на частен самолет, който ги е превозил до остров Мустик.

Островът е наричан Перлата на Карибите и е частно владение. Той се намира в защитена зона в северната част на Гренадини. Природата там е изключително красива. Плажовете са известни в финия си бял пясък и кристално чистата вода.

Източници споделят, че родителите на Кейт също са на почивката с тях, но бременната ѝ сестра Пипа Мидълтън, ще пропусне семейната ваканция тази година. 

На острова, където е отседнало кралското семейство, има едва 100 частни вили, което е идеално за хора като тях, които пазят личното си пространство и искат да си починат далеч от папараците.

Това не е първата им почивка на този остров. Кейт и Уилям са отсядали там през 2012 и 2014 година, а семейство Мидълтън си почива там всяка зима.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти