Кралска раздяла: Хари и Меган ще работят отделно от Уилям и Кейт

Меган Хари Уилям Кейт
Снимка: Getty

Освен че принц Хари и Меган Маркъл скоро се нанасят в отделно жилище, херцогът и херцогинята  на Съсекс вече няма да делят и работното си място с принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Във вчерашното официално изявление се споменава, че досега личният офис на принц Хари в двореца Кенсингтън е обслужвал и Меган Маркъл от годежа им през ноември 2017 г. насам. Планираната промяна обаче ще осигури индивидуална грижа към ангажиментите на херцога и херцогинята, щом двамата се преместят в новата си резиденция Фрогмор Котидж.

Меган Хари Уилям Кейт
Снимка: Getty

От Бъкингам вчера обявиха: „Кралицата е дала позволение на херцога и херцогинята на Съсекс да установят работното си място в Бъкингамския дворец. Техни Кралски Височества ще наемат нов комуникационен екип, който ще стане част от този на Бъкингамския дворец и ще докладва до комуникационния секретар на кралицата, Доналд МакКейб.“

Така новото служебно място на принц Хари и Меган Маркъл ще бъде в Бъкингамския дворец, където е и кралицата, а това на Уилям и Кейт ще остане Двореца Кенсингтън, където двойката живее заедно с трите си деца.

Меган Хари Уилям Кейт
Снимка: Getty

Но тук едва ли има място за драма - според кралския биограф Сали Бедел Смит това е по-практичното решение. То ще даде свобода на бъдещите родители да се съсредоточат върху собствените си лични и служебни интереси, които се различават от тези на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Смит твърди: „Уилям е баща на три деца и неговият фокус е основно върху тях, докато Хари скоро ще стане баща“, и добавя: „Меган има категорични виждания върху своите интереси и тези на Хари, но не са тези, които Уилям и Кейт споделят“.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти