Биография прави тревожни разкрития за кошмарното детство на крал Чарлз

Нова кралска биография разкрива непознатата страна на новия британски монарх.

„Кралят“, написана от Кристофър Андерсън, излиза на 8 ноември, а в интервю с Entertainment Tonight авторът обяснява защо Чарлз Трети ще бъде „един от най-ексцентричните суверени, които Великобритания някога е имала“.

Редки снимки на крал Чарлз Трети като дете

„Той все още пътува с плюшено мече от детство“, твърди Андерсън. „Има го от много малко дете... Единственият човек, на когото е позволено да закърпва плюшеното мече на крал Чарлз, е бавачката му от детството, Мейбъл Андерсън, с която той остава много близък.“

Андерсен също така твърди, че кралят „пътува със направена по поръчка тоалетна седалка“. Макар и Чарлз да е отричал, биографът разказва за друг особен навик на монарха.

„Хората, които работят в двореца, хората, които са работили за него, казват, че когато отива на вечеря в нечий чужд дом, той често води собствения си готвач, за да могат пригответе му храна, която ще яде отделно на масата.“

„Той иска това, което иска, тогава, когато го поиска“, обяснява Андерсен.

Авторът разкрива подробности от детството на Чарлз, което се оказва по-мрачно, отколкото повечето са си представяли.

„Толкова много за Чарлз може да бъде проследено назад до детството му, което е било сърцераздирателно самотно“, твърди Андерсен. „Чарлз описва отношенията си с майка си, казвайки, че тя е била студена и дистанцирана, че баща му е бил хулиган, който го е насилвал, който го е карал да плаче пред други хора, тормозил го е физически.“

Според Андерсен „е много показателно“, че като момче Чарлз е прекарвал само „два пъти по 15 минути на ден с родителите си“.

Младежките години на крал Чарлз Трети

„Когато вадят сливиците му, той развива много лош случай на грип. Падайки по стълбите, си чупи глезена. Когато на 13-годишна възраст му правят спешна апендектомия, нито майка му, нито баща му го посещават в болницата“.

По-късно бъдещият крал е изпратен да учи в шотландски интернат - преживяване, което самият Чарлз описва като „чист ад“.

„Това, през което е преминал, наистина е доста тревожно. Като момче, като млад мъж, той редовно е бил бит от по-големи ученици, връзван гол под душа и напръскван със студена вода и оставян там. Бил е удрян и борен на земята “, твърди Андерсен.

Писателят споменава още, че Чарлз е пращал писма на родителите си – кралица Елизабет и принц Филип, с молби да го махнат от училището.

„По днешните стандарти това би било равносилно на тормоз или насилие над деца, откровено казано, и въпреки това родителите му си затворили очите за това. Мисля, че това причинява огромно негодувание“, коментира още Андерсен.

Животът на крал Чарлз Трети пред камерите

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти