Кортни Кокс обяви война на естетичните корекции. Махна филърите от лицето си

Кортни Кокс обяви война на естетичните корекции. Махна филърите от лицето си
Снимка: netinfo

Актрисата Кортни Кокс често е съдена за пластичната хирургия, от която се е възползвала върху лицето си през последните няколко години. Но сега звездата от "Приятели" и "Агнешко" потвърди, че е решила да се върне към естественото си натурално излъчване и да отстрани филърите под кожата си.

"Премахнах всички филъри, които съм си слагала през годините. Сега съм точно толкова натурална, колкото мога да бъда след такава процедура", споделя 53-годишната актриса. 

"Сега се чувствам по-добре, защото изглеждам като себе си. Като човека, който бях преди и който харесвах повече от онова мое Аз с пластичните корекции", допълва "бившата Моника" от "Приятели".

За интервю за популярна американска медия Кортни признава още, че е използвала филърите в лицето си именно от страх, страх, който имат всички жени - от старостта. Въпреки това тя е осъзнала, че инжекциите под кожата на лицето са я направили да изглежда по-скоро комично и абсурдно, отколкото младолико и женствено. И най-вече адекватно за възрастта ѝ.

"Изглеждах фалшива. Имам тънка кожа на лицето и филърите не се оказаха "мой приятел", разказва още тя.

В своето изказване Кортни говори и за начина, по който живота в Холивуд те кара да мислиш, че е напълно нормално да имаш нужда от козметични процедури регулярно.

За Кокс е странно как лекарите предлагат на жените да им поставят "половин инжекция тук или половин филър там" и се опитват да ги убедят, че това няма да им навреди...

Снимка: netinfo

"Така започваш да живееш с мисълта, че ти имаш нужда от тези корекции перманентно и трябва да ги повтаряш през определен период от време, за да се впишеш. Но това е една снежна топка, която става все по-голяма и по-голяма, докато най-накрая не те завлича с цялата си тежест по лавината", обяснява Кортни.

Снимка: netinfo

Актрисата все още не е завършила изцяло курса по премахване на филърите, но е категорична: "Искам да остана естествена".

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти