Кой триумфира със статуетки и стил на наградите „Еми“

Тази година церемонията по връчването на наградите „Еми“ се завърна към усещането за нормалност, приемайки гости в публиката и по червения килим.

Престижните отличия за телевизионни продукции се състояха за 73-ти път, а в големия победител на вечерта се превърна „Короната“. Сериалът на Netflix спечели общо 7 награди във всички драматични категории – за сериал, най-добра актриса в главна и поддържаща роля (Оливия Колман и Джилиан Андерсън), най-добър актьор в главна и поддържаща роля (Джош О’Конър и Тобиас Мензис), режисура и сценарий.

„Тед Ласо“ на Apple TV+ си тръгна с общо четири статуетки – за комедиен сериал, актьор в главна роля (Джейсън Съдейкис), поддържащ актьор (Брет Голдстийн) и поддържаща актриса (Хана Уадингам).

Наградата за най-добър лимитиран сериал отиде при „Кралски гамбит“, а Кейт Уинслет получи отличието за най-добра актриса в лимитиран сериал за участието си в „Мер от Ийстаун“. За най-добър актьор в лимитиран сериал бе обявен Юън Макгрегър за ролята си в „Холстън“, където влезе в образа на легендарния дизайнер от 70-те години Рой Холстън.

За разлика от миналата година, червеният килим този път засия в пълния си блясък. Вижте най-добре облечените звезди от събитието в галерията долу.

Най-стилните гости на 73-тите награди „Еми“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти