Кой е мъжът, който смути Кейт Мидълтън и я накара да пофлиртува?

Кой е мъжът, който смути Кейт Мидълтън и я накара да пофлиртува?
Снимка: netinfo

Кейт Мидълтън може би има очи само за своя принц, но имаме чувството, че един мъж може гордо да се бори за второто място и това е не кой да е, а самият министър-председател на Канада - Джъстин Трюдо! Явно Кейт си пада по политически ангажирани мъже и няма как да я виним - те имат особен чар.

А и едва ли ще има жена, която да не се смути дори леко, когато е толкова близо до толкова привлекателен мъж като господин Трюдо. Кейт и принц Уилиям се срещнаха с канадския министър-председател миналия уикенд и той ги приветства на тяхната официална визита в страната.

 

The face you make when your married to a Prince but you meet @Justin Trudeau

A photo posted by Robert Pictou (@robertpictou) on

Фотографи уловиха момента на първата среща между кралската двойка и министъра, а кадрите се оказаха доста забавни, защото на тях можем да видим лекото смутено и изчервено лице на херцогиня Кейт, която се здрависва с Трюдо и кокетно прокарва ръка през косата си. Кейт, опитваш ли се да флиртуваш с най-сексапилния политик? Е, не те виним...

И как да не харесаш този забележителен мъж - 44-годишен, висок, строен, обичащ пандите, практикуващ йога, помагащ на хора в беда, открит феминист и… притежаващ прекрасни мускули и страхотна усмивка! Кейт, и ние бихме реагирали така при срещата си с него.

Забавните реакции на Кейт Мидълтън можете да видите в галерията ни.

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти