Коя е новата жена в сърцето на Бен Афлек?

Коя е новата жена в сърцето на Бен Афлек?
Снимка: Getty/Guliver

Бен Афлек и новата му приятелка Линдзи Шукъс били забелязани на почивка в щата Мейн. Двойката разпускала, след като актьорът завърши снимките по филма "Лигата на справедливостта". До края на лятото те имат още планове за почивки.

Двамата били забелязани да купуват алкохол от супермаркет в град Нейпълс, въпреки че актьорът приключи терапия за алкохолна зависимост едва през пролетта. Те купили бутилка розе и маргарита.

Бен и Линдзи разсеяха твърденията, че отношенията им са флирт "еднодневка", тъй като прекарват много време един с друг.

През последните години Бен Афлек и актрисата Дженифър Гарнър бяха в дълга раздяла. Двамата обявиха край на брака си през 2015 г., но продължиха да се виждат и дори да ходят на почивки заедно.

През март тази година двойката реши да даде втори шанс на брака си, но само месец по-късно съпрузите официално подадоха документи за развод. Афлек и Гарнър бяха женени 12 години и имат три деца - Самюел на 5 г., Вайълет на 11 г. и Серафина на 8 г.

Настоящата приятелка на Афлек - Линдзи Шукъс, е телевизионен продуцент. Тя бе омъжена за Кевин Милър от 2010 г. до 2014 г. и имат 4-годишна дъщеря.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти