Коя е най-стилната бременна дама?

Бионсе и Джей Зи очакват първото си дете след няколко месеца
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Съпругата на Джей Зи Бионсе, е определена за най-стилната бъдеща майка от британския сайт Josoblu.co.uk.

Певицата, която очаква първото си дете, оглави модното допитване, проведено сред купувачи. Анкетираните е трябвало да отговорят на въпроса коя бременна знаменитост най-добре прикрива корема си.

"Имайки предвид, че Бионсе е една от най-бляскавите жени в света и постоянно се появява в класациите за най-добре облечените жени, е нормално тя да оглави и класацията за най-стилни бъдещи майки.

Въпреки че това е първата й бременност, Бионсе не се отказа от високите токчета и от искрящите дрехи, това доказва на жените, че бременността може да е стилна", съобщи представител на сайта.

Бионсе получила 35% от гласовете на участниците в допитването, които оценили най-вече нейната земна личност и сдържан моден вкус. В класацията попадат още певицата на групата "Сатърдейс" Уна Хейли, актрисата Дженифър Гарнър и британската телевизионна звезда Аманда Холдън. 

Що се отнася до съпругът на Бионсе, той и тази година успя да задържи лидерството си като най-богатия изпълнител в хип-хоп средите, поне според списание "Форбс" (Forbes.com). Двамата с Бионсе определено са и чудесна двойка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти