Коя е най-доходоносната актриса

В момента Дженифър Лорънс работи по редица проекти, включително последните два филма от поредицата "Игрите на глада" и продължението на "Х-Мен". В най-скоро време почитателите ѝ ще могат да я видят и в лентата "Серена", където отново си партнира с Брадли Купър
Снимка: Getty/Guliver

Американската актриса и миналогодишна носителка на "Оскар" за главна женска роля Дженифър Лорънс (23 г.) бе обявена за най-високоплатената актриса в света за 2013 г.

Щатското списание "Варайъти" съобщава, че бокс офисът през миналата година е на път да подобри всякакви рекорди, а Лорънс има значителна заслуга за това след участието си в касовите филми "Игрите на глада: Възпламеняване" и "Американска схема".

Втората най-доходоносна актриса е Сандра Бълок, която през миналата година се изяви в успешните ленти "Гравитация" и "Нежна полиция".

Третото място в класацията пък е за екранния партньор на Лорънс в продукцията "Наръчник на оптимиста" Брадли Купър. През последните 12 месеца той участва и в комедията "Последният ергенски запой III".

В топ 5 попадат още Ейми Адамс и Джеймс Франко.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти