Кои са най-високо платените актриси за 2019?

Скарлет Йохансон
Снимка: Getty/Gulliver

Дотук 2019 се очертава като силна година за жените в киното - като започнем от Оскаровите заглавия като "Съпругата" с Глен Клоуз и "Роди се завезда" с Лейди Гага, минем през вселената на "Марвел" и "Тъмния феникс" и стигнем до продължението на хита от 90-те "Мъже в черно", в който една от главните роли е отстъпена на нежния пол. Как изглежда този успех в цифри обаче? Ето че списание Forbes са готови с годишната си класация за най-високо платените актриси тази година, а името на челната позиция може и въобще да не ви изненада.

Никол Кидман
Снимка: Getty

С 56 милиона долара, от които 35 милиона за "Отмъстителите: Краят" и осемцифрен чек за предстоящия самостоятелен филм за "Черната вдовида", който излиза на екран през 2020 г., Скарлет Йохансон оглавява класацията за втора поредна година. След нея в списъка се нарежда София Вергара с 44,1 милиона, а Рийз Уидърспуун и Никол Кидман, които гледахме заедно в сериала на HBO "Малките големи лъжи", са съответно на 3-то и 4-то място с 35 и 34 милиона.

Марго Роби
Снимка: Getty

Нови в класацията са Елизабет Мос (с 24 милиона) от сериала "Разказът на прислужницата", чийто трети сезон приключи този месец, и Марго Роби (с 23,5 милиона), която спечели критиката и публиката с ролята си на Шарън Тейт в "Имало едно време... в Холивуд" на Тарантино. Малко след премиерата на филма излезе и трейлърът на "Bombshell", в който неузнаваемите Марго Роби, Никол Кидман и Чарлийз Терон (на 9-то място с 23 милиона) разказват за трудностите в работата на група жени във Fox News.

Още от "Известни": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти