Кои са най-разглезените холивудски деца

И трите деца на Майкъл Джаксън са от сурогатни майки
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Знаменитостите на Холивуд обичат лукса и ексцентричността, особено щом става въпрос за децата им. Много от наследниците на звездите живеят в огромни имения и получават по няколко милиона в банковата си сметка още от момента на раждането си. Кои обаче, са най-разглезените сред тях? Ето кратък списък.

Сури Круз
Най-глезеното момиченце в Холивуд. Въпреки че е едва на пет годинки, Сури разполага с дрехи за няколко милина долара, купува си сама козметика, носи обувчици на висок ток и в същото време смуче биберон и не слиза от ръцете на майка си. Кейт Холмс заяви, че няма да спре да носи дъщеря си на ръце, въпреки че вече е голяма и тежка. Сури е известна с това, че обича да налага мнението си и винаги получава каквото иска. Баща й - Том Круз, се грижи и най-малкият каприз на дъщеря му да е задоволен.

Децата на Марая Кери
Певицата сбъдна голяма си мечта да стане майка и се сдоби с близнаци. Като се вземе под внимание, че любимото куче на Кери се вози в частен самолет, е нормално да се очаква и децата й да бъдат разглезени. Потвърждението се получи след като гордата майка обяви, че купува пелени за еднократна употреба с инкрустирани диаманти на тях. Освен това, е купила над 50 чифта обувки за мъниците, въпреки че те още дори не могат да ходят.

Лила Грейс Мос
Дъщерята на Кейт Мос е умалено нейно копие, що се отнася до външен вид и проявяване на непрестанни капризи. Осемгодишната госпожица има своя лична колекция от палта от естествена кожа и самостоятелно балетно студио в дома си.

Принс, Парис и Бланкет Джексън
Приживе Майкъл Джексън се стараеше да третира наследниците си като истински кралски особи. Цялата прислуга в имението му е била задължена да се нарежда в редица пред парадния вход на дома и да посреща по този начин децата на певеца, когато те са се прибирали вкъщи. Освен това Принс, Парис и Бланкет са получавали всяко едно животно, което си поискат, и не става въпрос за плюшени играчки.

Кингстън и Зума Росдейл
Гуен Стефани си признава, че не е способна да откаже нищо на синовете си. Така четвъртият рожден ден на Кингстън е струвал близо 15 000 долара. Момчетата често придружават майка си на нейните козметични процедури и могат да бъдат видени с цветен маникюр и изрусени коси, въпреки невръстната си възраст.

Закари Фърниш-Джон
Може да се каже, че синът на Елтън Джон се роди със сребърна лъжица в устата. Малкият Закари получи не просто детска стая, а самостоятелен луксозен апартамент в съседство с този на родителите му.

За децата на още редица знаменитости може да се каже, че са разглезени, тъй като притежават прекалено скъпи вещи и се държат с армията си от бавачки като със слуги. Но има и такива родители като Дейвид Бекъм и Мадона, които въпреки че купуват много и скъпи неща на децата си, заявяват, че се стараят да ги възпитат правилно и да им внушат, че нищо не се дава даром и че трябва да се потрудиш много, за да постигнеш, каквото искаш.

Мадона сподели, че е възложила цялата отговорност по модната си линия на дъщеря си Лурдес, като по този анчин иска да я научи на отговорност. "Ако тя сбърка някъде, ще си понесе последиците", заявява Мадона.

Не може да се отрече обаче, че децата на знаменитостите понасят и голямо напрежение и стрес, заради родителите си. Анджелина Джоли бе споделила, че шестте й деца са в паника, че зад всеки храст дебне папарак, който ще изскочи пред тях най-неочаквано.

За сметка на това, получават околосветски пътувания в луксозни самолети, най-добрите учители и играчки, а детските им стаи са по-големи от апартаментите на повечето обикновени хора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти