Кейт Уинслет в образа на Елизабет Тейлър

Кейт Уинслет в образа на Елизабет Тейлър
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Септемврийският брой на списание "Ви"(V magazine) посвети корицата си на Кейт Уинслет, която позира в образа на незабравимата холивудска икона Елизабет Тейлър.

Фотосесията е заснета от Марио Тестино специално за новия брой на списанието. Издържана е основно в черно-бяло, а Уинслет постига поразителна прилика с Тейлър.

35-годишната актриса споделя, че винаги се е възхищавала на Елизабет и черпи вдъхновение от нея.

"Тя притежаваше особен вид приказно излъчване, с което не могат да се похвалят много хора. Сегашните актьори могат да си позволят да нарушават много правила, но преди не е било така. Въпреки че не е имало книга с правила как да се държиш и изглеждаш, всички сякаш са спазвали невидими норми.

Елизабет Тейлър съумя да прикрие уязвимите си страни много успешно, което аз също се опитвам да правя. Всеки има уязвимо място! За дълъг период от време аз се преструвах, че нямам такова, но определено не е така. Последните години се опитвах да живея с това."

Кейт сподели още пред списанието, че никак не обича да се съблича пред камерите и голите сцени не са й любими.

Актрисата посети филмовия фестивал във Венеция, за да представи последния си филм - Carnage. Режисьор на лентата е Роман Полански, който скандализира САЩ като се призна по обвиненията, че е имал сексуални отношения с 13-годишно момиче.

Кейт Уинслет е има два брака, два развода и две деца. Първият й съпруг е режисьорът Джим Трипълтън, с когото са женени едва три години и имат дъщеря Миа. Вторият брак на Уинслет е отново за режисьор - Сам Мендес. Двамата имат син - Джо Алфи. През 2010 г., малко след като получава първия си Оскар за най-добра женска роля във филма "Четецът" (The Reader), двамата обявяват официалната си раздяла. Причината за развода е непреодолими различия, а неофициалната - поредица изневери от страна на Мендес.

В момента Уинслет избягва да говори за личния си живот, въпреки че се носят упорити слухове за интимна връзка между нея и модел Луис Далуър.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти