Кейт Мидълтън с нова неочаквана поява

кралско семейство годишнина
Снимка: Getty

През 2018 се навършват 100 години от основаването на Кралските военновъздушни сили, а тази сутрин, 100 дни след навършването на този един век, по този случай се състоя служба в Уестминстърското абатство.

Събитието беше повод кралското семейство да се събере отново заедно само ден след кръщенето на принц Луи. Най-изненадващо обаче бе присъствието на Кейт Мидълтън, чиято поява не беше потвърдена предварително.

кралско семейство годишнина
Снимка: Getty

Досега се смяташе, че тя ще се отдаде на по-дълга почивка, тъй като според нея самата връщането към задачите след предишните две раждания е било твърде бързо.

За херцогинята на Кеймбридж това е първо обществено събитие 11 седмици след като роди принц Луи. На годишнината на първата независима военновъздушна сила в света Мидълтън беше облечена в рокля на Alexander McQueen в пастелно синьо, шапка Sean Barrett и брошка на Кралските военновъздушни сили.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

По-смела в избора си бе Меган Маркъл – тя направи завръщане към черното отпреди сватбата си с разкроена рокля Dior, чието деколте отново напомняше това на булчинската ѝ рокля на Клеър Уейт Келър за Givenchy. Дрехата беше комбинирана с още аксесоари от марката - чанта в същия цвят и бледи обувки.

кралско семейство годишнина
Снимка: Getty

Кралица Елизабет II, която вчера пропусна кръщенето на своя внук, днес беше отново със семейството си по време на службата. Очаква се до края на деня тя да присъства и на останалите събития по повод празника.

Освен служба в Уестминстърското абатство, празненствата в Лондон за юбилея на Кралските военновъздушни сили включват още парад на 1300 служители на Силите и тържествен полет над Бъкингамския дворец.

кралско семейство годишнина
Снимка: Getty

Вижте останалите снимки от събитието в галерията >>>

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти