Кейт Мидълтън присъства на чаено парти

За втора поредна година Кейт Мидълтън уважи въпросния прием без съпруга си - принц Уилям, но пък бе заедно с баща му принц Чарлс и неговата съпруга херцогинята на Корнуол - Камила Паркър-Боулс
Снимка: Getty/Guliver

Херцогинята на Кеймбридж (31 г.) присъства на годишния чаен прием в Бъкингамския дворец, организиран от британската кралица Елизабет II.

Кейт Мидълтън се появи без своя съпруг принц Уилям, който по това време изпълняваше военните си задължения като пилот на хеликоптер от Кралските военновъздушни сили.

На следобедната проява Кейт се появи с яркожълто палто на дизайнерката от новозеландски произход Emilia Wickstead, а цената му в интернет е 1285 паунда.

Въпреки по-широката кройка на тоалета, напредналата бременност на херцогинята на Кеймбридж ясно си проличаваше. Все още циркулират спекулации относно пола на детето й, което според термина трябва да се роди на 13 юли.

Въпросното чаено парти бе уважено от 8000 души и се смята за едно от най-изисканите мероприятия в календара на британското кралско семейство.

Сред гостите се забеляза и самият принц Чарлс, придружен от съпругата си Камила Паркър-Боулс.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти