Кейт Мидълтън победи принц Уилям в кухнята (и изглеждаше страхотно, докато го прави!)

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се завърнаха от лятната си почивка и за първи път след началото на пандемията изпълниха поредица от общи ангажименти в Лондон.

Вчера двамата посетиха кариерен център London Bridge, където поговориха с граждани за трудностите по намиране на работа заради глобалната здравна криза. Денят на Кейт Мидълтън и принц Уилям продължи с визита на джамията в Източен Лондон и Лондонския мюсюлмански център. Там кралската двойка се срещна с доброволци, които се грижат да приготвяне и доставяне на храна и лекарства на тамошната общност по време на пандемията.

Кейт Уилям
Снимка: Getty

С дарения е помогнала и известната пекарна Beigel Bake Brick Lane – последна спирка на херцога и херцогинята в столицата, където двамата показаха уменията си в кухнята. С маски и престилки те се състезаваха в приготвянето бейгъли, а Кейт уверено месеше 3-килограмови купчини за направата на топки, от които се получиха 30 геврека.

Вижте още снимки от деня им в галерията тук >>>

Когато бейгълите бяха готови за печене, Елиъс Коен, един от съоснователите на пекарната, похвали херцогинята за техниката ѝ: „Не е зле. Мисля, че Кейт печели!“. През смях принц Уилям отговори: „Нека е така. Обичайната история“, а съпругата му скромно отвърна: „Почакайте да видим резултата! Имах късмета на начинаещия, но стават по-зле!“

Кейт Уилям
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън изглеждаше елегантно през дългия ден с рокля на Beulah London в червено и бяло, която облича за пореден път след една от виртуалните си срещи по време на изолацията. Флоралните мотиви на дрехата бяха допълнени и от тези при маската, а визията беше завършена с обеци от достъпната британска марка Missoma и обувки Ralph Lauren.

Вижте още снимки от деня им в галерията тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти