Кейт Мидълтън отново като принцеса Даяна и в компанията на две кралици

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

В понеделник херцогинята на Кеймбридж поседи годишната служба на Ордена на Жартиерата и очарова със стила си, отново сравнен с този на принцеса Даяна.

Кейт Мидълтън беше облечена в любимия си стил – рокля тип палто. Моделът в бяло и черно на Catherine Walker беше съчетан с обувки, чантичка и шапка Lock & Co. Beauty в черно. Визията на херцогинята действително напомняше на едно от облеклата на Даяна от 1995 г.

На събитието присъстваха също кралицата на Холандия Максима и испанската кралица Летисия Ортис заедно със съпрузите си. Службата тази година беше по-специална за холандското и испанското кралско семейство. Крал Вилем-Александър и крал Филип бяха лично избрани от кралица Елизабет Втора и обявени за Чуждестранни рицари на Ордена на жартиерата.

Вижте още снимки от събитието в галерията >>>

И двете изглеждаха подобаващо – Максима а беше величествена в розова роля с дълги висящи ръкави, а Летисия респектираше в сива копринена рокля Cherubina и черен фасинатор.

Орден на жартиерата
Снимка: Getty

Орден на жартиерата
Снимка: Getty

В средата на юни всяка година рицарите на Жартиерата и британското кралско семейство се събират в параклиса на ордена „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор. По време на процесията, преди която с провежда обяд, кралицата и рицарите носят дълги сатенени рокли, отличителни емблеми и шапки с пера. В този ден се приемат и нови членове на ордена - не само рицари, но и дами.

Вижте още снимки от събитието в галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти