Кейт Мидълтън е бременна

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън по време на конно състезание на Олимпиадата в Лондон, август 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

След многобройни слухове и догадки в медиите, днес официално бе обявено, че британският принц Уилям (30 г.) и съпругата му Кейт Мидълтън и херцогиня на Кеймбридж чакат първото си дете.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кеймбридж са много щастливи да съобщят, че очакват бебе", бе част от официалното изявление на говорителя на кралското семейство.

Кралица Елизабет II, нейният съпруг и херцог на Единбург Филип, принцът на Уелс Чарлз и съпругата му херцогинята на Корнуол Камила, принц Хари и членовете на двете семейства са изключително радостни от новината, се казва още в прессъобщението.

В него се посочва, че на 3 декември Кейт Мидълтън (30 г.) е постъпила в болницата "Крал Едуард VII" в Лондон заради силно сутрешно гадене, което налага тя да остане в болничното заведение поне няколко дни.

Да припомним, че Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха през април 2011 г.

"Доволен съм от вестта, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще си имат бебе", коментира в "Туитър" премиерът на Великобритания Дейвид Камерън. "Те ще са прекрасни родители", добави още той.

Принц Уилям, внук на кралица Елизабет II, е втори по ред в наследяването на британската монархия. Първото дете на Уилям и Кейт ще е третият по ред наследник на трона.

Миналата година бяха променени правилата за наследяване на британския престол. Новите наредби вече позволяват и първородна дъщеря да се възкачи на трона.

Уилям и Катрин сега живеят в Уелс, където принцът служи като пилот в Кралските военновъздушни сили. За предполагаема бременност на съпругата му се заговори още преди няколко месеца. Миналата седмица принц Уилям и Кейт Мидълтън дори получиха първия подарък за бъдещата си рожба от младата майка Саманта Хил, която им подари ръчно изработено гащеризонче, на което пише: "Малкият помощник пилот на татко".

До надписа има извезан хеликоптер - негласно пожелание принцът в скоро време да се сдобие с наследник от мъжки пол. Неотдавна младото кралско семейство пък обяви, че иска да има поне две деца.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти