Кейт Бланшет и романтичните ѝ връзки с жени

Кейт Бланшет
Снимка: Getty/Guliver

Щастливо омъжената австралийска актриса и носителка на награди Оскар Кейт Бланшет разкри в интервю за американското списание "Варайъти", че е имала в миналото "много" връзки с жени.

Бланшет направила коментара при промоция на последния си филм "Carol", в който играе ролята на бисексуална жена в Ню Йорк през 50-те години на миналия век.

На въпрос дали за първи път се вживява в ролята на лесбийка, Бланшет отговорила въпросително:

"Във филм или в реалния живот?". След като от списанието настояли за отговор за това да разкаже в детайли за това дали е имала в миналото връзки с жени, актрисата отговорила само "Да. Много пъти", но влязла в подробности.

Бланшет е омъжена за сценариста Андрю Ъптън от 18 г. Двамата имат трима синове, а през март семейството осинови и дъщеричка.

Във филма "Carol", чиято премиера ще бъде на кинофестивала в Кан този месец, нюйоркчанката Карол се впуска в любовна афера с младата продавачка в универсален магазин Терез Беливет, чиято роля е изпълнявана от Руни Мара.

След като не дала подробности за романите си с жени Бланшет подчертала в интервюто, че тя е от хората, които ценят тайните и личния живот, поради което никога не е използвал нито Туитър, нито Гугъл.

Бланшет започва кариерата си като актриса в театър в Сидни и е спечелила два "Оскар"-а за ролите си в "The Aviator" и "Blue Jasmine". По-късно тази година тя ще напусне дома си в сидни и ще се премести в САЩ със съпруга и децата им. 

Вижте трейлър на последния филм с нейно участие "Пепеляшка":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти