Кастингът за X Factor 4 започва

Кастингът за X Factor 4 започва
Снимка: X factor

След шеметния успех на своето трето издание, X Factor – единственото музикално шоу в България, което ражда звезди, се завръща в ефира на Нова.

Тази година музикално шоу № 1 в света ще поднесе награда, пред която нито един артист в страната не би останал безразличен - сума, с която да постави основите на самостоятелна кариера.

За първи път в историята на шоуто в България победителят в четвърти сезон освен договор със звукозаписна компания ще получи и парична награда от 50 000 лева - шанс и реална възможност за всеки артист да направи сериозна крачка в професионалното си развитие след финала на шоуто.

Победители и финалисти в трите успешни сезона на най-вълнуващия музикален формат превзеха българската сцена.

Талантите, които завоюваха сърцата на хиляди зрители, вече се изявяват като обещаващи артисти с вярна публика. Победителят от трети сезон – Славин Славчев, реализира своя сингъл „Ела”, последван от парче на финалистките Невена и Михаела, и най-малката участничка в предаването Кристина Дончева – „Любов за пръв път”.

Преди броени дни БГ Радио награди откритието на втори сезон Жана Бергендорф с награда „БГ Дебют 2015”, а също така представи премиерно първата самостоятелна песен на Михаела Маринова – „Стъпка напред”.

Сред наложилите се в музикалния бизнес имена присъства и победителят от първи сезон – Рафи Бохосян, който доказа, че музиката може да бъде не само приятно занимание, но и професия за изгряващите изпълнители.

Някои от най-популярните изпълнители, сред които Ангел и Мойсей и Михаела Филева, също изгряха на сцената на X Factor и поставиха началото на успешни музикални кариери. Наскоро бг рапърът Криско обяви и предстоящо лятно парче с Гери-Никол от взривяващото момичешко трио Sweet 16.

Със свой проект се похвалиха близначките Алекс и Влади, които записаха парче с Вензи, последвани от повелителят на женските сърца във втори сезон – Наско, който създаде песен със самата Мария Илиева. Възможност за звезден дует получи и Сабатин, който пя с титана на българския рок – Данчо Караджов.

Записването за кастингите за новия сезон започна днес. Най-нетърпеливите музикални таланти могат да се наредят първи в списъците за участие, като се запишат още сега тук: http://xfactor.novatv.bg/casting

Очаквайте още новини за новия сезон на X Factor - шоуто, което превръща музикални открития в звезди.  

Зад кулисите на X Factor

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти