Камерън Диас на 40 години

Камерън Диас на 40 години
Снимка: Getty/Guliver

Днес невероятната Камерън Диас отбелязва своя 40-годишен юбилей.

Актрисата винаги е поразявала с лъчезарната си широка усмивка и невероятната си фигура.

От няколко години насам Камерън активно се занимава със спорт и определено може да се каже, че й личи. На 40 години тя изглежда повече от сексапилно и съблазнително.

Представяме ви фитнес философията на Диас, където именно се крие отговорът на въпроса как актрисата изглежда толкова добре и на 40 години.

Камерън посещава фитнес залата редовно, тренира със специална програма и фитнес инструктор. Относно упражненията тя казва:

"Това за мен е като необходимостта от сън, въздух и вода! Аз съм последователна, а когато не съм, това се отразява на тялото ми."

Камерън споделя още, че усърдните тренировки й помагат да поддържа килограмите си в норма и нито да наддава, нито да сваля прекалено много.

Освен фитнес обаче, актрисата активно се занимава с голф. От осем години насам Диас е редовен голф играч и споделя, че се е пристрастила към този спорт като към наркотик.

Когато е във ваканция и не се занимава с фитнес, чаровната блондинка задължително се занимава с друг вид спорт, като сърф например.

Пилатесът също е сред любимите занимания на Камерън. Тя споделя, че до преди няколко години не се е интересувала изобщо нито от здравословно хранене, нито от спорт, а за хубавата си фигура е благодарила единствено на гените и структурата си.

Сега обаче с напредването на възрастта, когато метаболизмът се забавя, нещата започват да изглеждат по друг начин и актрисата споделя, че вече не минава ден, без да спортува.

Освен това е изключила тежките пържени и мазни храни, газираното и голяма част от сладкото.

Самата Камерън споделя, че сега обръща много повече внимание на тялото и фигурата си отколкото преди.

Каквото и да прави, определено й се отразява много добре.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти