Какво русо предпочиташ?

Какво русо предпочиташ?
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Росица Костадинова

Надявам се да сте готови за това, което имам да напиша. Както обещах няма да говорим за политика, няма да говорим за кампании и представяне. 

Ще говорим за... боя за коса. Или по-скоро за изсветлител. 

Да стане ясно от сега - да се меся в политиката обичам толкова, колкото студент обича котешка храна. Не я харесвам, не бих я барнала, но когато ножът опре до гърба в края на месеца - и това ще ям. 

След като поясних това, е време да ви представя на кратко какво мисля по въпроса с избора на фризьор, думи и тоалети на двамата кандидати за президент на САЩ - Доналд Тръмп и Хилъри Клинтън. 

Нека започна с нещо, което ми се върти в главата - няма ли да е по-удачно тенът на Тръмп да се смеси с прическата на Клинтън в един и същи човек?

Така хем ще е доста по-стилно, хем максимално крайно. Бих казала крайно показателно. 

Защото именно така ще видим какво се случва в света сега - добра прическа (като на Хилъри) вместо добри думи и неподходящ тен (като на Тръмп) вместо неподходящата истина. 

И двете подлежат на промяна с времето - косата на Хилъри ще оредее, а тенът на Тръмп е доста нездравословен. 

Кампаниите и на двамата кандидати се набиват на очи и на уши. 

Не се чудете защо няма да напиша какво мисля за кандидатурите за президент на България - както казах, политиката не е моето амплоа. 

Това, което се случва в САЩ прилича повече на вечерно шоу, отколкото на капания. Това е нещо, което определено е минало политическата коректност много отдавна. 

Тръмп се държи като президент още преди да бъде избран от партията, а Клинтън... все имам чувството, че крие нещо. 

Усмихва се, уж е пряма, уж е спокойна, уж е преживяла всичко, за което сега опонентът ѝ изтъква - знаете - аферите на съпруга ѝ, "неволно" изтритите мейли, някои и други сделки. 

И докато Клинтън е малко потайна и винаги доста умело променя темата на разговора (способност, която само една жена-политика може да развие до съвършенство), то Тръмп е винаги гръмогласен, откровен и все пак сякаш казва много думи за нищо. 

Та така... единият иска да запази световния мир като използва "бели лъжи", а другият си мисли, че може да постигне същото като изкара всички карти на масата. 

Според мен и двамата няма да имат успех.

 

Напоследък попадам все по-често на пророчествата на Ванга - последният президент на САЩ ще бъде "черен",а след това... никой не може да ни каже. 

Едва ли едното има общо с другото, но все пак конспиративният ми мозък иска да ги свърже. 

Облеклата и на двамата винаги са безупречни, а знаете какво казват - ако си облечен правилно, никой няма да забележи какво си носил. 

Изборите предстоят, още един дебат предстои. И определено ще го слушам с интерес (да, слушам, защото тези 3 часа са ми нужни и за друго). 

И последно... нещо, с което започнах - цветът в косите и на двамата са крайно руси. 

Не одобрявам прическите и на двамата - единият ми бие на солариум, а другият - на старомодно. 

И все пак - трябва да избереш едно. Дали ще е по-малкото зло никой не може да знае. 

Аз ли? Аз не харесвам русото. Затова боядисах косата си лилава.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти